Kedvezményes jegyek

A Felis Hungarica mindig is törekedett arra, hogy a kevésbé szerencsés helyzetben élők is látogathassák a kiállításainkat. Amennyiben Ön nevelőintézeti tanár, vagy hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozik és szívesen részt vennének látogatóként bármelyik rendezvényünkön, kérem, a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címre írjanak pár sort, melyben bemutatkoznak.

 

Nem karitatív esetben:
Amennyiben 20 főnél többen jönnének egyszerre bármely rendezvényünkre, kérem, szintén írjanak a fenti email címre egy levelet, ahol tájékoztatjuk a kedvezmény mértékéről.

 

Látogatóknak

Tudtad, hogy a Best in Show-n a legszebb cicák 4 kategóriában versenyeznek?

Az I. kategóriába tartoznak a perzsa macskák, akiket hosszú szőrükről és nyomott pofájukról ismerünk. Ebbe a kategóriába tartoznak az egzotikus macskák is, akik tulajdonképpen rövidszőrű perzsa macskák. Nem láttál még egzotikus macskát?
A II. kategóriába félhosszúszőrű cicák tartoznak, mint a hatalmas Maine Coonok, a kékszemű ragdollok, a nagybundájú szibériaiak vagy a csavart fülű amerikaiak (American Curl). Nem láttál még akkora macskát, aki mellett sok kutya eltörpül?
A III. kategória a rövidszőrű macskák kategóriája, ami a legnépesebb kategória. Ide tartoznak az orosz kékek, a reklámokból ismert brit macskák, a párducmintás bengálik, a játékos burmák, az ókori egyiptomi macskákra emlékeztető abesszinek, de a különleges szőrű rexek és a teljesen kopasz sphynx cicák is. Nem láttál még kopasz macskát?
A IV. kategória cicái a kecses sziámik és keleti típusok. Itt kapott helyet az egyik legfrissebben elfogadott fajta az oroszországban kitenyésztett Peterbald is (kopasz sziáminak szokták hívni). A IV kategóriában régóta a legsikeresebbek a magyar tenyésztők. Nagyszájú, kecses, intelligens, ilyenek a keleti cicák.

A következő kiállításunk időpontját és helyszínét megtalálod a címlapon!

A kiállítások általános házirendje:

  • A kiállítás a kiállítás hivatalos nyitvatartási ideje alatt látogatható (lásd az aktuális kiállítási hirdetményt)
  • A kiállítás területére a látogatóknak élő állatot behozni tilos!
  • A kiállítás területén történő promóció csak a szervező beleegyezésével megengedett.

Kérjük, hogy a kiállítást csak a látogatói oldalról tekintsék meg (ne menjenek be a kiállítóknak fenntartott ringekbe), a macskák megsimogatása előtt kérjék a kiállító beleegyezését. A bírálati asztaloknál csak a kiállító és a felhordó tartózkodhat.
Fényképeket, videókat mindenféle megkötés nélkül készíthetnek, bár örülünk annak, ha netes megjelenéskor feltüntetik a helyet és a szervezőt! :)

Jegyvásárlás

A budapesti és győri rendezvényeinkre csak a helyszínen lehet jegyet vásárolni.

Jegyárak a Felis Hungarica nemzetközi macskakiállításaira a 2019-es évben:

- nemzetközi macskakiállítás 2019 október 5-6 Budapest, China Mart,
- nemzetközi macskakiállítás 2019 november 30 - december 1 Budapest, China Mart,

  • Gyerek: 500.-/ alkalom
  • Diák/Nyugdíjas: 800.-/ alkalom
  • Felnőtt: 1.000.-/ alkalom
  • Családi (2 felnőtt + 2 gyerek): 2.500.-/ alkalom

Jegyeket csak a helyszínen lehet vásárolni!