Látogatóknak

Tudtad, hogy a Best in Show-n a legszebb cicák 4 kategóriában versenyeznek?

Az I. kategóriába tartoznak a perzsa macskák, akiket hosszú szőrükről és nyomott pofájukról ismerünk. Ebbe a kategóriába tartoznak az egzotikus macskák is, akik tulajdonképpen rövidszőrű perzsa macskák. Nem láttál még egzotikus macskát?
A II. kategóriába félhosszúszőrű cicák tartoznak, mint a hatalmas Maine Coonok, a kékszemű ragdollok, a nagybundájú szibériaiak vagy a csavart fülű amerikaiak (American Curl). Nem láttál még akkora macskát, aki mellett sok kutya eltörpül?
A III. kategória a rövidszőrű macskák kategóriája, ami a legnépesebb kategória. Ide tartoznak az orosz kékek, a reklámokból ismert brit macskák, a párducmintás bengálik, a játékos burmák, az ókori egyiptomi macskákra emlékeztető abesszinek, de a különleges szőrű rexek és a teljesen kopasz sphynx cicák is. Nem láttál még kopasz macskát?
A IV. kategória cicái a kecses sziámik és keleti típusok. Itt kapott helyet az egyik legfrissebben elfogadott fajta az oroszországban kitenyésztett Peterbald is (kopasz sziáminak szokták hívni). A IV kategóriában régóta a legsikeresebbek a magyar tenyésztők. Nagyszájú, kecses, intelligens, ilyenek a keleti cicák.

A következő kiállításunk időpontját és helyszínét megtalálod a címlapon!

A kiállítások általános házirendje:

  • A kiállítás a kiállítás hivatalos nyitvatartási ideje alatt látogatható (lásd az aktuális kiállítási hirdetményt)
  • A kiállítás területére a látogatóknak élő állatot behozni tilos!
  • A kiállítás területén történő promóció csak a szervező beleegyezésével megengedett.

Kérjük, hogy a kiállítást csak a látogatói oldalról tekintsék meg (ne menjenek be a kiállítóknak fenntartott ringekbe), a macskák megsimogatása előtt kérjék a kiállító beleegyezését. A bírálati asztaloknál csak a kiállító és a felhordó tartózkodhat.
Fényképeket, videókat mindenféle megkötés nélkül készíthetnek, bár örülünk annak, ha netes megjelenéskor feltüntetik a helyet és a szervezőt! :)