Kövess minket:

Macskakiállítás

Budapesti nemzetközi macskakiállítás 2023 december 9-10 Budapest, Campona

A Felis Hungarica az idén egy újabb nemzetközi kiállítást rendez a Camponában december 9-én és 10-én. A helyszín a szokásos: a földszinten az Erste bankkal szemben lesz látható a 10-12 ország 300-nál is több csodaszép macskája. Mindkét napon 10:00-kor nyitunk.

Várhatóan 20 különböző fajta fogja képviseltetni magát (lásd még a "Kik lesznek ott?" menüpont alatt). Megismerheted a kecses cornish rexet és láthatsz selkirk rexet is (jelenlegi állás szerint 2023.10.14). Lesznek fajtabemutatók is, ahol az adott fajtát tenyésztők beszélnek a fajta jellegzetességeiről, tartásukról, felkészítésükről, táplálásukról. Itt mindent megtudhatsz egy-egy fajtáról. A bemutató kötetlen, bárki kérdezhet, kezdés mindennap a bírálatok után.


Itt beszerezheted a legmenőbb macskás kellékeket, legyen szó fekhelyről, alomról, játékról, táplálékról, ékszerekről (embereknek), ruházati kiegészítőkről (szintén embereknek), csupa hasznos és haszontalan, ámde mindegyik garantáltan macskás termék legyen is az.


Legalább 10 ország résztvevőivel találkozhatsz majd!
Amennyiben segíteni szeretnél a jobb sorsra érdemes árva macskákon, akkor ezt is megteheted a rendezvényen. A Hangya közösség gondozottjait akár örökbe is fogadhatod a helyszínen, vagy segítheted a munkájukat anyagi támogatással, vagy cicatáppal is.

Az alkalomhoz illő arcfestést is beszerezheted. 


A kiállítás mindkét napon 10:00-kor nyit. Szombaton és vasárnap is 18:00-ig tartunk nyitva.
A jegyeket csak a helyszínen, készpénzért tudod megvenni.


Jegyárak >>

Az esemény facebook oldalán találsz még extra infókat is >>
Ha kiállítóként szeretnél résztvenni, akkor azt itt teheted meg >>