Kövess minket:

Macskakiállítás

Részvétel a Felis Hungarica rendezvényén kiállítóként

Szeretnél résztvenni egy nívós és igazán nemzetközi macskakiállításon kiállítóként?

A Felis Hungarica nemzetközi macskakiállításain a következő módon tudsz résztvenni kiállítóként:

  • ha tagja vagy egy macskás egyesületnek;
  • van törzskönyvezett macskád;
  • törzskönyv nélkül csak házimacskaként nevezheted a cicádat;
  • betartod a kiállítási szabályzatot

 Amennyiben nem vagy tagja egyesületnek, azt megteheted nálunk is. Kitöltöd az un. Belépési nyilatkozatot és írsz pár sort magadról. Valószínűleg, ha már eljutottál odáig, hogy valamelyik egyesületnek a tagja legyél, akkor biztosan szétnéztél a "piacon" és konkrét elképzelésed van, ha nem, akkor mindenképpen ajánlom, hogy gyere el egy kiállításunkra látogatóként, keress meg és beszélgessünk (engem Pál Lászlónak hívnak). Ha tetszik amit látsz, hallasz, tapasztalsz, akkor van közös utunk, szeretettel várunk!

A törzskönyvezett macska úgy "keletkezik", hogy a szülei törzskönyvezett cicák. Aki komolyan akar a macskázással foglalkozni (lásd még macskatenyésztő, macskatenyésztés, ), annak (sem) éri meg, hogy törzskönyv nélküli cicát vásároljon fajtatisztaként. A macskatörzskönyv ára itt van az árlistában >>  nem egy olyan összeg, ami egy fajtatiszta macska vételárához képest komoly beruházást igényelne. Ennek hiánya viszont annyit jelent, hogy a cica egy pedigré nélküli jószág, aki házimacskaként szerepelhet a kiállításokon (na jó, a komoly, nemzetközi macskakiállításokon) és kölykei üres törzskönyvet kaphatnak csak.

Kiállítási szabályzatunk is fent van az egyesület honlapján. Amit itt fontos leírnom az az, hogy a kiállítás ideje alatt a cicának a kiállítási ketrecben, látható (látogató számára látható) módon, az összes szükségletét kielégítő kiegészítővel felszerelten kell tartózkodnia. A felszereléseket (ketrec deko, cica wc, etető-itató tálak, fekhely, játék, stb.) beszerezheted az árusainknál bármelyik kiállításunkon.

A Felis Hungarica macskakiállítás -ok FIFe rendszerben történnek. 

Ezt a rendszert is csak úgy ismerheted meg, ha részt veszel egy-két kiállításon. Ne szégyelj kérdezni! Hidd el, a legtöbb tenyésztőtárs segíteni fog! 

A következő Felis Hungarica - FIFe nemzetközi macskakiállsra itt tudsz jelentkezni >>

Kiállítóknak